Meet & Match

Meet&Match is een sprankelend en inspirerend ontmoetingsevenement, georganiseerd door het Platform. Tijdens de Meet&Match ontmoeten bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeente elkaar. We handelen in diensten, menskracht, middelen, kennis en kunde. Met gesloten beurzen, dat is de voorwaarde. Meet&Match is een uitstekende gelegenheid om elkaar in een informele en dynamische sfeer te ontmoeten. Doel is om zo veel mogelijk matches te maken.

Openstaande vragen

Hieronder treft u de openstaande vragen aan van de maatschappelijke organisaties in Houten. Zij hebben behoefte aan uw hulp. Mocht u invulling kunnen geven aan een openstaande vraag dan vernemen wij dat uiteraard heel graag. U kunt reageren door op de reageer button te klikken.

  Helpende handen

24 juli openen de Houtense Spelen met een livestream vanuit The Dome.
Zie www.houtensespelen.nl voor meer informatie.

Voor de opening zoeken we vrijwilligers die hand en spandiensten willen verrichten. Denk aan het helpen opbouwen en afbreken van de hindernisbaan, publiek naar hun plaats helpen en andere taakjes.

Je ondersteunt de centrale organisatie en samen maken we er een leuke en gezellige avond van! Vrijwilligers krijgen een duidelijk aanspreekpunt die heb op gang helpt of vragen kan beantwoorden.

Opdrachtgever: Houtense Spelen
Referentienummer: 202102

  Helpende handen

De Houtense Spelen zijn een evenement waarbij Wijkteams strijden op diverse sportieve, culturele en verrassende onderdelen tegen elkaar strijden. De Spelen hebben als doel om een heel leuk evenement te creëren voor Houten en om op allerlei manieren de sociale cohesie binnen Houten te versterken. De gehele organisatie is vrijwillig.

We zoeken mensen die enthousiast zijn, gezond verstand hebben en bereid zijn een aantal uur per week in de Houtense Spelen te steken.
Ze zullen aan een onderdeel gekoppeld worden en met ondersteuning gaan we het onderdeel organiseren.
Dat betekent dat we nadenken over een format dat leuk is om aan deel te nemen en spannend om naar te kijken.
Vervolgens gaan we het draaiboek opstellen, hier is een format voor. Ons communicatieteam verzorgt de communicatie.
Intussen gaan we aan de slag om het onderdeel te realiseren: vrijwilligers, materiaal en planning.
En op de dag zelf gaan de teams de strijd met elkaar op het onderdeel waar je al die tijd mee bezig bent geweest!

Vanuit de organisatie krijg je ondersteuning en de tijd om alle facetten te leren kennen.
Heb je vragen of wil je op een andere manier helpen? Neem vrijblijvend contact op via 06 42 969 214 of mail@houtensespelen.nl

Opdrachtgever: Houtense Spelen
Referentienummer: 202101

  Helpende handen

De tuinbanken rond De Loericker Stee hebben een opknapbeurt nodig zodat de bewoners er weer lekker op kunnen zitten. Wie komt onze banken schuren en lakken voordat het zomer wordt?

Opdrachtgever: Wooncentrum De Loerickerstee
Referentienummer: 202001

  Helpende handen

Sinds 2014 zijn er meer dan 250 nieuwkomers in Houten komen wonen. Een grote groep rond in 2019 zijn of haar inburgering af. Echter nieuwkomers ervaren drempels bij de integratie en participatie in onze samenleving zoals de aansluiting op de arbeidsmarkt. Van Houten&co biedt nieuwkomers praktische en sociale steun bij de aansluiting op de Nederlandse arbeidsmarkt (met aandacht voor cultuur en communicatie) door een (vrijwillige) buddy met een passend professioneel netwerk gedurende een jaar. Een buddy (op vrijwillige basis) met een passend professioneel netwerk kan nieuwkomers in contact brengen met relevante werkgevers en ondersteunen in het vergroten van zijn of haar Nederlandse netwerk. We zijn op zoek naar werkgevers die als buddy/mentor nieuwkomers een kans willen bieden.

Opdrachtgever: van Houten&co
Referentienummer: 2019019

  Middelen & materialen

Ondersteun Houtense jongeren bij het maken van de voorstelling Dochters & Zonen (werktitel) d.m.v. materialen beschikbaar stellen (in overleg met vormgever decor), catering crew, sponsoring drukwerk etc.

Van zaterdag 19 en met woensdag 23 december 2020 presenteert stichting Aan de Slinger de interdisciplinaire amateurkunst productie Dochters & Zonen (werktitel).

De productie Dochters & Zonen is anders dan normaal: een theaterproductie met installatie- en performance elementen in en om de Theaterzaal van Aan de Slinger. Onder leiding van vier jonge professionals werken jongeren (14 tot en met 21 jaar) aan de voorstelling. De deelnemers gaan de voorstelling artistiek en inhoudelijk mede-ontwikkelen.
De voorstelling gaat over de organisatie ‘Dochters & Zonen’, die enkel uit jonge mensen bestaat en heeft als doel een duurzame toekomst te creëren voor alle levende wezens. Het publiek wordt gedurende de voorstelling bevraagd, getest, geprikkeld en op het verkeerde been gezet. Ze vinden dat de generaties voor hen de toekomst van de wereld verpest hebben. Dus die generaties moeten nu maar naar de jongeren luisteren. Inhoudelijk proberen de jongeren de generatie-kloof te overbruggen en pogen ze het publiek mee te krijgen in het idee van een utopische toekomst voor iedereen. Ze hebben alle generaties uiteindelijk ook nodig. Gedurende de voorstelling ontdekt het publiek wat het doel van de organisatie is en ontrafelt het publiek het mysterie van de identiteit van deze jongeren. Hoewel de voorstelling begint vanuit de generatiekloof, zoeken de spelers steeds meer toenadering tot het publiek en de generaties voor hen. De jongeren hopen hen te overtuigen en mee te krijgen in hun plan een positieve toekomst te realiseren die ze samen willen maken. Zo schetsen de werknemers van de ‘Dochters & Zonen’ uiteindelijk geen doemscenario, maar juist een nieuwe utopie.

Opdrachtgever: Stichting Aan de Slinger
Referentienummer: 2019018

  Helpende handen

Helpende handen en sponsoren gezocht bij het mogelijk maken van de Gezellige Kerstmiddag. Voor de zevende keer op rij wordt in het weekend voorafgaand aan kerst deze bijzondere kerstmiddag georganiseerd. Een middag voor iedereen die samen wil genieten van een mooi programma met live muziek, een feel-good film en een gezellig randprogramma in de foyer. In het bijzonder worden ook mensen uitgenodigd voor wie Kerstmis niet vanzelfsprekend een fijne periode in het jaar is. Misschien zijn ze eenzaam of op leeftijd en missen ze hun dierbaren die er niet meer zijn. Samen met diverse maatschappelijke organisaties in Houten ontvangen we deze mensen als echte VIPS!

Wilt u ons helpen op deze gezellig middag, of wilt u een kerstattentie beschikbaar stellen voor de VIPS? Alle hulp is welkom!

Opdrachtgever: Stichting Aan de Slinger
Referentienummer: 2019017

  Kennis & Kunde

Amateurartiest voor gezellige middagen van de Zonnebloem.

Opdrachtgever: De Zonnebloem Houten
Referentienummer: 2019016

  Middelen & materialen

Vervoer voor voorkomende mogelijkheden tot 30 personen.

Opdrachtgever: De Zonnebloem Houten
Referentienummer: 2019015

  Middelen & materialen

Vergaderruimte voor voorkomende vergaderingen tot 50 man.

Opdrachtgever: De Zonnebloem Houten
Referentienummer: 2019014

  Helpende handen

De Zonnebloem zoekt voor haar gasten een mogelijkheid voor een gezamenlijke lunch of stampotmaaltijd, wie wil dit organiseren?

Opdrachtgever: De Zonnebloem Houten
Referentienummer: 2019013

  Middelen & materialen

Sportpunt Houten is op zoek naar bedrijven die graag een samenwerking aan willen gaan met het Sportgala Houten, wat plaatsvindt op maandag 2 februari 2020.

We zijn op zoek naar samenwerking in de breedste zin van het woord (niet per se financiën). Het Sportgala Houten levert vaak – naast samenwerking met de organisatie van het evenement – nieuwe samenwerkingen op tussen sportverenigingen, sporters of andere bedrijven. We zijn op zoek naar nieuwe bedrijven die met ons het totale evenementen verder vorm kunnen en willen geven! Een avond voor de Houtense sport, een totale belevenis!

Opdrachtgever: Sportpunt Houten
Referentienummer: 2019012

  Kennis & Kunde

Voor de multimediaruimte in jongerencentrum Enter zijn we op zoek naar iemand met kennis van ICT voor het (her) inrichten van de ruimte. Ook hebben wij in hoogte verstelbare schermen nodig voor onze vrijwilligers en stagiaires in Enter. Tot slot zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen bij de techniek in Enter.

Opdrachtgever: Van Houten &Co
Referentienummer: 2019011

  Helpende handen

We willen graag twee huiskamers een fris kleurtje geven en zoeken helpende handen die de muren willen schilderen. Wij regelen de verf etc.

Opdrachtgever: Warande wooncentrum De Loericker Stee
Referentienummer: 2019010

  Middelen & materialen

Een wonderfoon bouwen en financieren (materiaalkosten ca. €60,- en tijdsinvestering):

De Wonderfoon is een oude PTT telefoon die is omgebouwd tot mini-jukebox met behulp van een Raspberry Pi. Als je de hoorn van de haak neemt hoor je de kiestoon en als je daarna een nummer kiest tussen de 0 en de 9 hoor je vervolgens een muziekje. De naam “Wonderfoon” is bedacht door verzorgers die ouderen met dementie begeleiden. In die telefoon zitten 10 muziekjes uit hun verleden, van Wim Sonneveld als Nikkelen Nelis tot Tom Manders als Dorus. Die muziek, samen met een apparaat dat ook uit hun verleden komt, blijkt een mooi middel om deze ouderen te activeren, rust te geven en ook soms te emotioneren. Een wonderbaarlijke telefoon zogezegd. Op de foto hierboven zie je een W65, dat type is een wandtelefoon, die zijn vrij zeldzaam. Van het andere model, de T65 (de t van tafel) zijn er nog volop te vinden in tweedehands winkels en op Marktplaats.
Er wordt vaak gevraagd: kun je er ook een voor mij maken? Maar daarvoor ontbreekt tijd en geld. Dus maak er zelf een! In de handleiding (versie 1.1 14/4/2019) wordt beschreven hoe je van een T65 of T65/TDK telefoon een Wonderfoon maakt. Dat kost ongeveer 50 a 60 euro aan materiaal, het bouwplan is gratis, de software ook. De Wonderfoon wordt steeds vaker gebouwd. De handleiding heeft sinds de eerst versie vele verbeteringen ondergaan dankzij de vragen en tips die de bouwers hebben opgestuurd. Wij helpen graag bij het zoeken van telefoons!

Opdrachtgever: Warande wooncentrum De Loericker Stee
Referentienummer: 2019009

  Middelen & materialen

Voor NL-Doet een afternoon-tea voor de bewoners verzorgen

Opdrachtgever: Warande wooncentrum De Loericker Stee
Referentienummer: 2019008

  Middelen & materialen

Met onze cliënten van de dagbesteding zouden we graag eens naar Harmelen willen, naar onze winkel van Booghgoed. Onze clienten maken mooie producten die daar verkocht worden, maar hebben nog nooit deze fysieke winkel van Boogh gezien. Hiervoor zouden we graag ondersteuning krijgen met het vervoer naar Harmelen.

Opdrachtgever: Boogh
Referentienummer: 2019007

  Helpende handen

Kunt u als organisatie een workshop of presentatie verzorgen voor onze cliënten op de dagbesteding? We komen graag met u in contact.

Opdrachtgever: Boogh
Referentienummer: 2019006

  Middelen & materialen

We willen graag met de cliënten van de dagbesteding een dagje uit! Kersen eten, naar de Kaasboerderij in Werkhoven (rondleiding), dagje uit naar bijvoorbeeld het strand of Amsterdam of een uitje naar Utrecht met een museumbezoek bijv. Spoorwegmuseum met rondleiding. Echter al deze dagjes uit hebben een ding gemeen. We hebben niet voldoende vervoersmiddelen tot onze beschikking! Help en gaat u mee een dagje uit?

Opdrachtgever: Boogh
Referentienummer: 2019005

  Helpende handen

Een deelnemer van Boogh Mantelzorg Match Houten zit in de weekenden eenzaam thuis en zou graag eens meegaan naar een (thuis-)wedstrijd van FC Utrecht. Welke organisatie wil deze man een onvergetelijke dag bezorgen?

Opdrachtgever: Boogh
Referentienummer: 2019004

  Kennis & Kunde

Voor om de week op de woensdagmiddag tot eind 2019 zijn we op zoek naar iemand die met 5 deelnemers aan de slag wil met taal. Het betreft in totaal 7 woensdagmiddagen van 13.00 tot 15.30 uur. Hopelijk brengt uw organisatie wat meer variatie in onze taalactiviteit en kunnen we op een andere manier onze deelnemers met hersenletsel verrijken en onderhouden op het gebied van spreken, luisteren en lezen. Meer of minder inzet en welke woensdagmiddag we ondersteuning krijgen gebeurd uiteraard allemaal in overleg!

Opdrachtgever: Boogh
Referentienummer: 2019003

  Helpende handen

Bij Buurtgezinnen.nl zoeken we liefdevolle gezinnen, stellen met opvoedervaring, vaders en/of moeders, alleenstaanden, jonge pensionada’s en opa’s & oma’s die een dag per maand of dagdeel per week een kind uit gemeente Houten willen opnemen in hun huis, zodat zijn of haar ouder(s) even op adem kunnen komen.

Opdrachtgever: Buurtgezinnen.nl
Referentienummer: 2019002

  Middelen & materialen

Volleybalvereniging Taurus is op zoek naar Houtense sponsoren voor de eerste teams (spelend in de Tweede divisie en Eredivisie).

Opdrachtgever: Volleybalvereniging Taurus
Referentienummer: 2019001

  Handige handen

Diverse Groenwerkzaamheden, o.a. onkruid wieden

Opdrachtgever: St. Buitenwereld/speeltuin
Referentienummer: 2018058

  Handige handen

Terrein rondom het kinderboerderij gebouw opnieuw straten

Opdrachtgever: St. Buitenwereld/speeltuin
Referentienummer: 2018057

  Handige handen

Nieuwe uitloop voor de varkens

Opdrachtgever: St. Buitenwereld/speeltuin
Referentienummer: 2018056

  Handige handen

Terras opnieuw straten met bestaande tegels

Opdrachtgever: St. Buitenwereld/speeltuin
Referentienummer: 2018055

  Handige handen

Boogh Mantelzorg Match ondersteunt mantelzorgers van mensen met hersenletsel. Hiervoor kan ik hulp gebruiken van iemand die het leuk vind om op een duo-fiets met elektrische trapondersteuning er op uit te trekken met iemand met hersenletsel. Hierdoor krijgt de mantelzorger even vrijaf van zijn/ haar taak.

Opdrachtgever: Boogh
Referentienummer: 2018051

  Handige handen

Boogh biedt begeleiding en ondersteuning aan mensen met hersenletsel. Tijdens de dagbesteding is het fijn als er wat extra handen zijn om de deelnemers te helpen. Ondersteuning kan op verschillende dagen overdag plaats vinden.

Opdrachtgever: Boogh
Referentienummer: 2018052

  Kennis & Kunde

Booghkring is een onderdeel van Boogh wat wordt aangeboden aan hoger opgeleiden met hersenletsel met een brede interesse. Elke maand wordt er op onze locatie aan Het Kant in Houten een Booghkring georganiseerd, waarbij we graag een presentatie of voordracht geven over bijvoorbeeld, kunst, cultuur, literatuur, natuur, milieu of andere interessante onderwerpen. Voor deze presentaties bij de Booghkring zijn we op zoek naar expertise en enthousiaste mensen die hun verhaal willen komen vertellen.

Opdrachtgever: Boogh
Referentienummer: 2018053

  Kennis & Kunde

Onze deelnemers zijn mensen met hersenletsel. Boogh biedt een dagbesteding aan in het kader van activering en behouden van persoonlijk interesses. Een excursie naar bedrijf of organisatie, waarbij ook een lunch wordt aangeboden als uitstapje voor onze locatie, is een welkome aanvulling op ons dagprogramma. Daarbij is het voor de organisatie een mooie manier om zich te presenteren aan de Houtense samenleving.

Opdrachtgever: Boogh
Referentienummer: 2018054

  Middelen & materialen

Bij Boogh bieden we dagbesteding aan mensen met hersenletsel. Activeren en bewegen zijn daarbij belangrijke onderdelen. Een duo-fiets met elektrische trapondersteuning voor onze locatie Boogh Houten zou een welkome aanvulling zijn op ons activiteiten programma. Bent u de sponsor van meer beweging voor mensen met hersenletsel?

Opdrachtgever: Boogh
Referentienummer: 2018049

  Handige handen

Verzorgd uitstapje met 3 opstapgroepen (ongeveer 40 personen) voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

Opdrachtgever: van Houten&co
Referentienummer: 2018048

  Handige handen

Hulp bij kerstdiner voor 3 uitstapgroepen van ‘vanHouten&co’ voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Op zaterdag 15 december 2018 is er een kerstdiner voor alle deelnemers van de 3 opstapgroepen. Een feestelijke en gezamenlijke afsluiting van het jaar. We zijn op zoek naar: * een locatie voor ongeveer 40 personen. * een lunch voor ongeveer 40 personen. * helpende handjes. * muzikale entertainment of een activiteit voor -en/of na de lunch.

Opdrachtgever: van Houten&co
Referentienummer: 2018047

  Handige handen

Muzikale entertainment voor tijdens een disco avond voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Op een vrijdagavond in wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld.

Opdrachtgever: van Houten&co
Referentienummer: 2018046

  Kennis & Kunde

Een rondleiding op een zaterdagmiddag door een bedrijf voor 3 verschillende opstapgroepen, per groep ongeveer 10 deelnemers met een (licht) verstandelijke beperking.

Opdrachtgever: van Houten&co
Referentienummer: 2018045

  Middelen & materialen

Vervoer (busjes) ter beschikking stellen voor uitstapjes met: – – jongeren tussen de 10 en 23 jaar – senioren van de huiskamergroepen – – 18+ ers met een (licht) verstandelijke beperking

Opdrachtgever: van Houten&co
Referentienummer: 2018044

  Middelen & materialen

Keuken beschikbaar stellen voor een kookworkshop voor jong volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking.

Opdrachtgever: van Houten&co
Referentienummer: 2018043

  Middelen & materialen

Drukwerk voor een informatieve folder Onbeperkt Meedoen voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en voor mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Opdrachtgever: van Houten&co
Referentienummer: 2018042

  Kennis & Kunde

Wij zoeken HR-adviseurs van Houtense bedrijven, organisaties of overheid die een workshop willen geven over het schrijven van een sollicitatiebrief en een CV. De doelgroep: werkzoekenden uit Houten en het buitengebied die een keer per maand inspiratiesessies volgen in ons netwerkcafé bij het In Between Café Houten.

Opdrachtgever: Between café Houten
Referentienummer: 2018041

  Kennis & Kunde

Wij zoeken recruiters van Houtense bedrijven die een workshop willen geven over het voeren van een sollicitatiegesprek. De doelgroep: werkzoekenden uit Houten en het buitengebied die een keer per maand inspiratiesessies volgen in ons netwerkcafé bij het In Between Café Houten.

Opdrachtgever: Between café Houten
Referentienummer: 2018040

  Kennis & Kunde

Wij zoeken directeuren van middelgrote en grote bedrijven uit Houten en directe omgeving die personeel zoeken. En die speed-sollicitatiegesprekken willen voeren met werkzoekenden uit Houten en het buitengebied. Dat is een keer per maand in het netwerkcafé bij het In Between Café Houten.

Opdrachtgever: Between café Houten
Referentienummer: 2018039

  Kennis & Kunde

Wij zoeken werkgevers van middelgrote en grote bedrijven uit Houten die mee willen werken aan de ‘pitchnetwerkworkshop’. Pitchen is een relatief nieuw concept/nieuwe werkvorm om werkzoekenden te ondersteunen hun netwerk op te zetten en/of uit te breiden.

Opdrachtgever: Between café Houten
Referentienummer: 2018038

  Kennis & Kunde

We zijn op zoek naar sales consultants van (middel)grote ondernemingen in Houten die een workshop LinkedIn willen geven. Met als doel: leren via moderne media vacatures vinden en ervoor worden benaderd. De doelgroep: werkzoekenden uit Houten en het buitengebied die een keer per maand inspiratiesessies volgen in ons netwerkcafé bij het In Between Café Houten.

Opdrachtgever: Between café Houten
Referentienummer: 2018037

  Kennis & Kunde

We zoeken Houtense werkgevers die het via het ‘crowd funding’ principe het mogelijk willen maken voor werkzoekenden een bijzondere outdoortraining te volgen ‘effectief solliciteren door personal branding’. We hebben hiervoor een creatief win/win plan. De doelgroep: werkzoekenden uit Houten en het buitengebied die een keer per maand inspiratiesessies volgen in ons netwerkcafé bij het In Between Café Houten.

Opdrachtgever: Between café Houten
Referentienummer: 2018036

  Middelen & materialen

We zoeken een of meerdere organisaties die ons willen sponsoren met materialen zoals de bloemen die wij vanuit het In Between Café Houten aan de workshopgevers aanbieden als bedankje voor de gratis workshop die ze komen geven.

Opdrachtgever: Between café Houten
Referentienummer: 2018035

  Middelen & materialen

Ruimte voor een creatieve activiteit met ongeveer 20 mensen of meer afhankelijk van het programma in de zomervakantie periode

Opdrachtgever: Senioren Zomerschool Houten
Referentienummer: 2018034

  Kennis & Kunde

Vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk! Om vrijwilligers extra te bedanken voor hun inzet willen we graag leuke en ontspannen uitjes aanbieden. Een filmavond, leuke workshop of rondleiding. Kun jij ons helpen om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten?

Opdrachtgever: Vrijwilligers Academie Houten
Referentienummer: 2018031

  Kennis & Kunde

De Vrijwilligers Academie ondersteunt vrijwilligers en mantelzorgers in Houten met leerzame en ontspannende workshops. Wil jij ons helpen en kun jij een workshop aanbieden?

Opdrachtgever: Vrijwilligers Academie Houten
Referentienummer: 2018030

  Kennis & Kunde

Wij zoeken mensen die tijdens het Houten On Stage VMBO Beroepenfeest op 27 maart 2019 over hun beroep willen vertellen, en mensen die op 10 april 2019 iets over hun beroep kunnen laten zien.

Opdrachtgever: Houten on Stage
Referentienummer: 2018029

  Middelen & materialen

Sponsoren gezocht voor de nieuwe trap van Aan de Slinger.
In de foyer van Aan de Slinger is in de 17 meter hoge vide een nieuwe trap gebouwd. Onze 450.000 bezoekers per jaar ontmoeten elkaar hier, waaronder ook veel kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Boven de Theaterzaal zijn ruim twintig lokalen. Deze worden door College de Heemlanden gebruikt voor hun kunstvakken. En als leslokalen door de docenten van het Houtens Muziek Collectief en andere cursusaanbieders. De trap brengt iedereen naar waar hij of zij moet zijn in het gebouw om te dansen, spelen, musiceren, zingen en meer. Aan de symbolische functie van de trap, groei en ontwikkeling, wordt ook concreet bijgedragen. Lokale bedrijven kunnen sponsoren door hun naamsvermelding op een traptrede te laten plaatsen. Voor maar € 250,- (excl. BTW) staat de vermelding tot september 2023 op de trap. De gehele opbrengst wordt besteed aan de culturele en creatieve ontwikkeling van jong talent uit Houten en omgeving. Aan de Slinger werkt hierin samen met het Onze Lieve Vrouwe Broederschap (OLVB). Het OLVB heeft als doel activiteiten en voorzieningen op sociaal, cultureel en maatschappelijk gebied voor jeugd en jongeren tot 25 jaar uit de gemeente Houten te ondersteunen. De helft van de opbrengst komt ten goede aan de Creativiteitsprijs van het OLVB. Deze prijs, een bedrag van € 1.200,-, wordt door een jury jaarlijks uitgereikt aan een aanstormend creatief talent dat de prijs gebruikt voor de verdere ontplooiing. Dit kan zowel een groep als een individu zijn. Met de andere helft van de opbrengst biedt Aan de Slinger faciliteiten aan jong talent, zoals bijvoorbeeld de Theaterzaal.

Opdrachtgever: Theater Aan de Slinger
Referentienummer: 2018027

  Handige handen

Op zondag 10 maart organiseren we weer het Korenfestival. Een gezellige dag vol muzikale ontmoetingen van Houtense koren en koren uit de regio. We zoeken hiervoor nog een aantal helpende handen. Wie wil ons ’s ochtends helpen opbouwen (vanaf 8.00 uur). Lokalen uitruimen, bewegwijzering ophangen et cetera. En wie wil ons ’s avonds weer helpen opruimen?

Opdrachtgever: Theater Aan de Slinger
Referentienummer: 2018026

  Middelen & materialen

Aan de Slinger organiseert jaarlijks een warme kerstmiddag, vlak voor kerst.
Op zondag 23 december 2018 zullen we dit jaar de mensen ontvangen voor een voorstelling en filmvertoning. Onze gasten zijn vaak senioren, soms slecht ter been of zonder eigen vervoer. We zoeken hiervoor enkele mensen die de gasten thuis willen ophalen en ook weer na afloop thuis willen brengen.

Opdrachtgever: Theater Aan de Slinger
Referentienummer: 2018025

  Middelen & materialen

Aan de Slinger organiseert jaarlijks, vlak voor kerstmis, een warme middag voor senioren in Houten of mensen met een kleine portemonnee. Graag geven we na afloop ook een kleine attentie mee naar huis. Hiervoor zoeken we aanbiedingen van een attentie (100 stuks).

Opdrachtgever: Theater Aan de Slinger
Referentienummer: 2018024

  Handige handen

De bewoners in zorg van het Haltna huis zien hun rolstoel of rollator ook in het voorjaar graag glimmen. Gezocht handen die deze klus kunnen klaren.

Opdrachtgever: Zorgspectrum Het Haltna Huis
Referentienummer: 2018023

  Handige handen

Bloemstukken maken (groot & klein) voor het Sportgala Houten dat plaatsvindt op maandag 4 februari 2019.

Opdrachtgever: Sportpunt Houten
Referentienummer: 2018022

  Handige handen

Voor NL-Doet enthousiastelingen die met en voor bewoners willen dansen en/of zingen, graag inclusief disk-jockey

Opdrachtgever: Wooncentrum De Loericker Stee
Referentienummer: 2018021

  Handige handen

Wandelen/winkelen met bewoners in rolstoelen, mooie routes beschikbaar

Opdrachtgever: Wooncentrum De Loericker Stee
Referentienummer: 2018020

  Handige handen

Bewoners op de huiskamers verwennen met een pannenkoekenlunch of een gezellige wafelmiddag

Opdrachtgever: Wooncentrum De Loericker Stee
Referentienummer: 2018019

  Handige handen

2 poelen van het natuurpad schoonmaken. De poelen bij NME zijn voor veel planten en dieren een woonplaats. Helaas drijft er afval in de poelen en ligt er afval op de bodem. Het is belangrijk dat dit verwijderd wordt.

Opdrachtgever: NME Houten
Referentienummer: 2018018

  Handige handen

Takkenril maken/herstellen: door palen in de grond te slaan en de takken opnieuw tussen de palen te rijgen, ontstaat er een natuurlijk hekwerk. NME Houten heeft een natuurpad. Dat pad wordt bewandeld door inwoners van Houten en gebruikt voor natuuractiviteiten. Het pad was ooit omringd met een mooi hekwerk, gemaakt van takken. Het hek zorgt er voor dat kinderen (en honden etc) niet zomaar de weg op kunnen lopen én dat dieren hierin kunnen schuilen. Zo’n hekwerk noemen wij een ‘takkenril’. Helaas is de takkenril vernield.

Opdrachtgever: NME Houten
Referentienummer: 2018017

  Handige handen

Snoeien, uitsteken en afvoeren van bramenplanten langs het natuurpad. NME Houten heeft een natuurpad. Dat pad wordt bewandeld door inwoners van Houten en gebruikt voor natuuractiviteiten. Er staan allemaal bramen langs het natuurpad. Deze groeien snel op en over het pad waardoor deze slecht begaanbaar wordt.

Opdrachtgever: NME Houten
Referentienummer: 2018016

  Middelen & materialen

De Zonnebloem Houten zoekt:

  • Vervoer voor kleinschalige activiteiten
  • Stampotmaaltijd voor onze gasten 80 tot 130 mensen
  • Brunch voor onze gasten 80 tot 130 mensen
  • Vergader lokatie voor 50 vrijwilligers

Opdrachtgever: De Zonnebloem Houten
Referentienummer: 2018015

  Kennis & Kunde

Hulp bij het inzamelen van geld, hulp op ICT en facilitair gebied, drukwerk of andere donaties

Opdrachtgever: Roos Prommenschenckel Foundation
Referentienummer: 2018001

  Handige handen

Gezellige ochtend in de SCC de Wiese

Opdrachtgever: Zonnebloem Tull en ’t Waal, Schalkwijk en ’t Goy
Referentienummer: 2018003

  Kennis & Kunde

Kennis en kunde van iemand omtrent het opzetten van een stichting

Opdrachtgever: De Beleefboerderij
Referentienummer: 2018004

  Middelen & materialen

Stoelen voor buurtcentrum De Meerkoet. Het gaat om 80 stoelen in totaal die bij voorkeur aan de volgende criteria voldoen:
· De stoelen moeten stapelbaar zijn.
· Een goede rugleuning hebben.
· Geen armleuning hebben.
· Comfortabel zitten.
· Een goede verhouding hebben tussen smal, licht en stevig.

Opdrachtgever: Van Houten & co
Referentienummer: 2018005

  Helpende handen

Beautymiddag – vrijwilligers gezocht die nagels kunnen lakken, gezichtsbehandeling, eventueel massage kunnen uitvoeren en vrijwilligers nodig die ter begeleiding mee gaan

Opdrachtgever: Warande Wooncentrum De Loericker Stee
Referentienummer: 2018006

  Middelen & materialen

Jongeren centrum Enter zoekt een duurzame vloer en biedt een testruimte aan om vloeren te testen

Opdrachtgever: Van Houten & co
Referentienummer: 2018007

  Middelen & materialen

Gebruik van een zaal met koffie/thee

Opdrachtgever: Senioren Zomerschool Houten
Referentienummer: 2018008

  Middelen & materialen

Ruimte voor een workshop

Opdrachtgever: Senioren Zomerschool Houten
Referentienummer: 2018009

  Middelen & materialen

Busjes beschikbaar voor dagjes uit met de ouderen die niet meer zelfstandig er op uit kunnen

Opdrachtgever: Van Houten & co
Referentienummer: 2018010

  Helpende handen

Locatie Ridderstede: Voor onze dagbesteding, twee dagen in de week, zoeken wij kleine eenvoudige productie-activiteiten. Bijvoorbeeld het verpakken van spullen, pakketjes en/of goodybags maken, et cetera. Belangrijk is wel dat er geen grote tijdsdruk is, uiteraard kan er wel een oplevering worden afgesproken.

Opdrachtgever: Philadelphia
Referentienummer: 2018011

  Helpende handen

Locatie Stationserf: Opknappen van houten tuinbanken op twee balkons

Opdrachtgever: Philadelphia
Referentienummer: 2018012

  Helpende handen

De vrijwilligers van de Huiskamergroepen willen graag instructie van bijvoorbeeld een fysiotherapeut of Cesar therapeut,  zodat ze samen met de ouderen bewegingsactiviteiten op de stoel kunnen doen

Opdrachtgever: Van Houten & co
Referentienummer: 2018013

  Helpende handen

Voor de uitreiking van het programmaboekje en mogelijk voor een lezing bij het Wereldhuis

Opdrachtgever: Senioren Zomerschool Houten
Referentienummer: 2018014

Wilt u helpen, maar kunt u geen passende vraag vinden? Meld dan uw dienst aan.
    [recaptcha]